Kategoria: Rolnictwo i ogrodnictwo -> Artykuły rolno-spożywcze -> Słodycze Kraj: Wszystkie Polecane produkty [Polska]Lizak CZOKUŚO P A K O W A N I E
Każdy wyrób opakowany jest w przeźroczystą folię z polipropylenu zawierającą informację o producencie i składzie surowcowym oraz kod EAN.
Pudełka, w których dostarczamy nasze wyroby, posiadają bardzo interesującą kolorową szatę graficzną. Może ona być wzbogacona lub zmieniona według życzenia klienta.
Do łańcuchów lizawkowych dołączamy nieodpłatnie metalowe stojaki.
C E N Y
Konkretną ofertę cenową przedstawiamy niezwłocznie po otrzymaniu[...] [Polska]Landrynki wielosmakowe MIX 300gLandrynki wielokolorowe , pakowane w woreczki o kształcie rożka .
Waga 300g[...] [Polska]Wata cukrowa o smaku coliHistoria waty cukrowej swymi korzeniami sięga XVI wieku, gdzie we Włoszech była przysmakiem jedynie dla wybranych.
Działo się tak, ponieważ nie znano jeszcze żadnego urządzenia do jej produkcji. Wszystko zmieniło się w 1897 roku. Wtedy to William Morrison i John Wharton wynaleźli maszynę do produkcji waty cukrowej. Nareszcie dotarła do większego grona smakoszy. Z biegiem lat zaczęto produkować coraz więcej urządzeń do produkcji waty cukrowej, dlatego stała się przysmakiem wielu[...] [Polska]Wata cukrowa o smaku truskawkowymHistoria waty cukrowej swymi korzeniami sięga XVI wieku, gdzie we Włoszech była przysmakiem jedynie dla wybranych.
Działo się tak, ponieważ nie znano jeszcze żadnego urządzenia do jej produkcji. Wszystko zmieniło się w 1897 roku. Wtedy to William Morrison i John Wharton wynaleźli maszynę do produkcji waty cukrowej. Nareszcie dotarła do większego grona smakoszy. Z biegiem lat zaczęto produkować coraz więcej urządzeń do produkcji waty cukrowej, dlatego stała się przysmakiem wielu[...] [Polska]Wata cukrowa o smaku pomarańczowymHistoria waty cukrowej swymi korzeniami sięga XVI wieku, gdzie we Włoszech była przysmakiem jedynie dla wybranych.
Działo się tak, ponieważ nie znano jeszcze żadnego urządzenia do jej produkcji. Wszystko zmieniło się w 1897 roku. Wtedy to William Morrison i John Wharton wynaleźli maszynę do produkcji waty cukrowej. Nareszcie dotarła do większego grona smakoszy. Z biegiem lat zaczęto produkować coraz więcej urządzeń do produkcji waty cukrowej, dlatego stała się przysmakiem wielu[...] [Polska]Wata cukrowa o smaku naturalnymHistoria waty cukrowej swymi korzeniami sięga XVI wieku, gdzie we Włoszech była przysmakiem jedynie dla wybranych.
Działo się tak, ponieważ nie znano jeszcze żadnego urządzenia do jej produkcji. Wszystko zmieniło się w 1897 roku. Wtedy to William Morrison i John Wharton wynaleźli maszynę do produkcji waty cukrowej. Nareszcie dotarła do większego grona smakoszy. Z biegiem lat zaczęto produkować coraz więcej urządzeń do produkcji waty cukrowej, dlatego stała się przysmakiem wielu[...] [Polska]Wata cukrowa o smaku smerfowymHistoria waty cukrowej swymi korzeniami sięga XVI wieku, gdzie we Włoszech była przysmakiem jedynie dla wybranych.
Działo się tak, ponieważ nie znano jeszcze żadnego urządzenia do jej produkcji. Wszystko zmieniło się w 1897 roku. Wtedy to William Morrison i John Wharton wynaleźli maszynę do produkcji waty cukrowej. Nareszcie dotarła do większego grona smakoszy. Z biegiem lat zaczęto produkować coraz więcej urządzeń do produkcji waty cukrowej, dlatego stała się przysmakiem wielu[...] [Polska]Wata cukrowa o smaku cytrynowymHistoria waty cukrowej swymi korzeniami sięga XVI wieku, gdzie we Włoszech była przysmakiem jedynie dla wybranych.
Działo się tak, ponieważ nie znano jeszcze żadnego urządzenia do jej produkcji. Wszystko zmieniło się w 1897 roku. Wtedy to William Morrison i John Wharton wynaleźli maszynę do produkcji waty cukrowej. Nareszcie dotarła do większego grona smakoszy. Z biegiem lat zaczęto produkować coraz więcej urządzeń do produkcji waty cukrowej, dlatego stała się przysmakiem wielu[...] [Polska]Wata cukrowa o smaku jabłkowymHistoria waty cukrowej swymi korzeniami sięga XVI wieku, gdzie we Włoszech była przysmakiem jedynie dla wybranych.
Działo się tak, ponieważ nie znano jeszcze żadnego urządzenia do jej produkcji. Wszystko zmieniło się w 1897 roku. Wtedy to William Morrison i John Wharton wynaleźli maszynę do produkcji waty cukrowej. Nareszcie dotarła do większego grona smakoszy. Z biegiem lat zaczęto produkować coraz więcej urządzeń do produkcji waty cukrowej, dlatego stała się przysmakiem wielu[...] [Polska]Crema di marzapane 1 kg boxChocolate candies with marzipan flavor.
Ingredients:
Sugar, chocolate 20% (sugar, cocoa mass, vegetable fat (palm), cocoa butter, emulsifiers: soya lecithin and E 476), peanut 20%, almonds, whey powder (from milk), vegetable fat (palm), wafer, flavor.
Average nutritional values per 100 g
Energy 1958 kJ / 469 kcal
Fat 26,3 g (of which saturates 6,2 g)
Carbohydrates 47,2 g (of which sugars 44,7 g)
Protein 8,4 g
Salt < 0,1 g[...] |
|